het vlinderbos


Contact

Het Vlinderbos is een prachtig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer waar kinderen zich vrij voelen om zich naar hartelust te ontwikkelen en vooral lekker te spelen. Wij zijn goed bereikbaar niet alleen per fiets en auto, maar ook per trein. Het station Ede-Wageningen is op 5 minuten loopafstand van ons KDV.

Het Vlinderbos creëert een tweede huis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tussen de middag eten we gezamenlijk een warme maaltijd. Zolang het weer het toelaat gaan we elke dag even buiten spelen in de tuin. Ook zoeken we regelmatig het bos of speeltuin op.

Door onze unieke locatie en intieme sfeer zullen kinderen zich veilig en prettig voelen. In onze visie leest u hier meer over.

Adres
Het Vlinderbos
Bennekomseweg 32
6717 LM  Ede
0318-633310

Wilt u weten hoe het met uw kind(eren) gaat, dan bent u vrij om gedurende de hele opvangdag contact op te nemen met de groep op telefoonnummer  0318-633310. U krijgt dan een keuzemenu te horen en u komt dan zo terecht bij de juiste groep. Op Het Vlinderbos zit de Vuurvlinder boven, de Citroenvlinder beneden.

Voor inschrijvingen of andere vragen kunt u bellen naar 0318-633310, kies dan kantoor.
Op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur is er (bijna) altijd iemand op kantoor aanwezig. Is er niemand aanwezig? Dan kunt u een voicemail inspreken en dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

U kunt ook altijd mailen naar:
 
LET OP! Heeft u na 2 werkdagen nog geen bericht terug ontvangen, dan kunt u ons het beste even bellen. Helaas gebeurt het regelmatig dat onze mail in de spambox terecht komt of soms zelfs helemaal niet aankomt. Dit gebeurt voornamelijk bij hotmail/gmail accounts.


Copyright © 2012 Het Vlinderbos - kvk 09204144 - Bennekomseweg 32, 6717 LM Ede